24Veljača2018

NASLOVNA ZANIMILJIVOSTI Veliki izbor proizvoda za ugostiteljstvo
%08. %3. %2017. Napisao 

Veliki izbor proizvoda za ugostiteljstvo

Euro trim doo je kompanija s dugom tradicijom u poslovanju, ali svojim novim programom proizvoda od termo-tretiranog drveta se tek predstavlja ugostiteljima i vinarima.
Možda i najznačajniji dio tog programa su daske za serviranje hrane koje predstavljaju spoj elegancije i praktičnosti, te bi mogle biti dio svakog modernog ugostiteljskog objekta koji služi hranu. Izrađuju se od termo-tretiranog jasena, koji je zahvaljujući specijalnoj termičkoj obradi otporan na vodu i nakupljanje bakterija. Daske se nude u velikom broju različitih oblika i dimenzija, te postoji mogućnost graviranja logotipa restorana ili firme. Osim dasaka za služenje hrane, vrlo zanimljiv dio ove ponude su i različite posude praktične za služenje peciva i voća ili jednostavno ukrašavanje prostora.
Za ukrašavanje prostora su praktični i vinski stalci ponuđeni u mnoštvu različitih oblika. Također, za vinare mogu biti zanimljive i kutije za vino, te različit darovni program. Osim stalaka i kutija za vino u ponudi su i rashladne vitrine specijalno dizajnirane za restorane i konobe čijim uređenjem dominiraju drvo i kamen.
O novom asortimanu firme Eurotrim bi se moglo pisati danima, pa je onda mnogo lakša varijanta da cijelu ponudu pogledate na njihovoj web ili facebook stranici, a možda i da svratite do izložbenog salona na adresi Bišće polje u Mostaru.
 Sve informacije o ponudi možete dobiti i na broj mobitela 063/424-147beha-caffe-bottomSpecializirani magazin za ugostiteljstvo i turizam "BeHa Caffe" postoji od 2007. godine.

Pratite nas i preko